Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
021.321.11.11
0731.321.111
Programare

Dr. Cristofor Derioiu
Medic primar, director Art Implant (CEO), specialist chirurgie oro-maxilo-faciala, implantologie

Dr.Cristofor Derioiu, Medic Primar, Director Art Implant (CEO), Specialist Chirurgie Oro-Maxilo-Faciala, Implantologie artimplant.ro.


Dr. Cristofor Derioiu este absolvent al UMF Carol Davila București fiind medic cu specializare în chirurgie buco-maxilo-facială ( OMF).


Cu pasiune, dr. Derioiu a investit mult timp în formarea sa profesională și este recunoscut de către pacienții pentru tratamentele sale reușite. Acesta a devenit medic primar și își desfășoară activitatea profesională și în cadrul Spitalului Clinic de Chirurgie Oro-maxilo-facială Prof. Dr. Dan Theodorescu.


Este calm, precis iar prioritatea lui este ca fiecare pacient să fie tratat cu maxim interes. Cu o experiență în domeniu de peste 10 ani, Dr. Derioiu realizează intervenții chirurgicale și implanturi la cele mai înalte standarde.

 

A realizat până în prezent numeroase intervenții chirurgicale (Sinus lifting fenestrat și intern, GTR- gided tissue regenation, Transplant de os autogen, Splitting crestal, Extracții dinți incluși, Implanturi dentare, Fracturi maxilare, Extirpare Tumori etc.).